ПІДПИСАТИСЯ НА НОВИНИ
Підписка по Email - новини

Відмінити підписку
114

Які бувають види віз в США?

2016
18
Січ
Admin
viewsПереглядів: 453         commentsКоментарів: 0

В залежності від того, які ви маєте цілі для того, щоб здійснити поїздки в США, то бувають різні види віз. Також від цього безпосередньо залежатиме і повний список всіх обов'язкових документів. Більше інформації вам допоможе дізнатися компанія .

Віза, яка призначена для туристів і бізнесменів

Туристична віза в США на сьогоднішній день є найбільш популярна. Її виготовляють для тих людей, хто хоче поїхати у відпустку або ж за своїм особистим цілям, а також для того, щоб подивитися американські хороші місця тощо. Така віза характеризується тим, що має категорію «B1».

Що ж стосується коротких ділових візитів, зустрічей з партнерами по бізнесу, то в даному випадку видається гостьова віза категорії «B2».

Віза для роботи

Якщо ви маєте бажання почати працювати в Штатах, то вам для цього потрібно саме робоча віза. Для того щоб її отримати необхідно, в першу чергу, щоб ваш головний роботодавець або це може бути кадрове агентство набагато раніше подали за формою I-129 петицію саме в службу громадянства Америці, а також у імміграцію. У тому разі, коли її схвалять в даному агентстві, то роботодавцю прийде підтвердження за формою I-797. Лише після того, як буде здійснено схвалення, то можна йти і вже подавати документи безпосередньо в консульство.

Віза для студентів

Студентська віза в США зазвичай видається ті, хто бажає пройти певне навчання на території Сполучених Штатів. У той час, коли ви будете здійснювати її подачу, то ви обов'язково повинні отримати зарахування від обраного вами навчального закладу. Всього в Америці ви можете зустріти 2 типу навчальних віз:

  • F-1 – він найбільш популярний варіант з усіх віз, який видається під час академічного навчання, наприклад, у коледжах, школах, університетах, або ж для того, щоб вивчити англійську мову за спеціальними програмами. Також F-1 можна отримати і тоді, якщо час на навчання саме в тиждень більш ніж 18 годин.
  • M-1 – видається для тих людей, які займаються неакадемическим навчанням (наприклад, професійним, як часто це буває).

Віза для нареченої і нареченого

Якщо жінка з будь-якої країни планує вийти заміж за американця, то для того, щоб в'їхати в США, їй обов'язково потрібна віза нареченої (K3/K4). Саме таку візу можна отримати і чоловіка, який має намір одружитися на громадянці Америці.

Цей документ надає право проживати в Америці на постійній основі. Після в'їзду в цю країну, жінка або чоловік будуть мати лише три місяці на те, щоб укласти шлюб.

Перекладено сервісом "Яндекс.Перекладач": translate.yandex.ru.

Автор:
ОЦІНИТИ НОВИНУ
0   (голосів: 0)
Читайте також:
Чому варто відпочити в Єгипті?
Чому варто відпочити в Єгипті?
##Єгипет зарекомендував себе в якості 1-го з найбільш популярних туристичних...
2016
25
Лип
Admin
Переглядів: 379 Коментарів: 0
Чому варто відпочити в Анапі?
Чому варто відпочити в Анапі?
##Кожен рік Анапа манить порядку 4,000,000 відпочиваючих, що приїжджають сюди...
2016
24
Груд
Admin
Переглядів: 352 Коментарів: 0
Що варто подивитися в Амстердамі?
Що варто подивитися в Амстердамі?
Цікавих місць в Амстердамі безліч. За день просто неможливо обійти. Але перш...
2017
2
Черв
Admin
Переглядів: 0 Коментарів: 0

ЩОб додати коментар потрібно авторизуватися.
Авторизуйтесь використовуючи Yandex Google Вконтакте Mail.ru Twitter