Ce este picturi pe numere si ce este inclus in set pentru desen?

World of translation : Art
, 21:24
0
11555
pictura după numere

Pictura pe numere este un produs care combina recreerea, divertismentul, hobby-urile, creativitatea, decorul casei, pregatirea cadoului si pictura. In prezent, este foarte popular in America, Europa, Japonia si Coreea. Puteti crea cu maiestrie o lucrare de arta fara a detine abilitatile unui artist, ci pur si simplu pictati peste zonele numerotate pe pinza. Acest hobby este potrivit atit pentru copii, cit si pentru adulti, este absolut sigur si este o activitate excelenta antistres dupa o zi grea de munca. Credem sincer ca pictura pe numere va aduce culori mai vii ?n viata ta si te va ajuta sa obtii multa placere creind capodopera ta de arta. Colorati intreaga lume cu noi! Apropo, seturile pentru desenarea imaginilor dupa numere pot fi achizitionate pe site picturipenumere.ro.

Set de tablouri pe numere - ceea ce este inclus in setul de desene

 • Pinza intinsa: material natural confectionat din bumbac de cea mai buna calitate, cu zone numerotate aplicate pe acesta.
 • Vopsele: vopsele numerotate pentru desen, netoxice si ecologice. Iti vor face munca mai luminoasa mult timp. Vopselele sunt inofensive, dar improprii consumului uman. Spalati hainele cit mai curind posibil.
 • Perii: realizate din nylon extrem de elastic. Te ajuta sa desenezi rapid si usor.

Picturi pe numere - cum sa desenati?

 1. Inainte de a desena, pregatiti apa pentru a dilua vopseaua si spalati peria.
 2. Picteaza zona de pe pinza cu vopsea. Numarul de pe cutie de vopsea ar trebui sa se potriveasca cu numarul zonei de pe pinza.
 3. Daca ati pictat gresit zona cu o culoare gresita, atunci puteti, dupa uscarea pinzei, sa aplicati vopseaua culorii dorite.
 4. Inchideti bine conservele de vopsea atunci cind nu le folositi. Vopseaua intr-un borcan deschis se usuca repede.
 5. Spalati bine periile inainte de a folosi o vopsea diferita.
 6. Concentrati-va pe desen si veti obtine nu numai o lucrare maiestra, ci si cistiga experienta artistica.
 7. Puteti utiliza munca pentru a decoda.
 8. Culorile pot varia usor fata de exemplul din caseta.

Instructiuni si mici trucuri in desenarea imaginilor dupa numere:

 • Punctilismul - tehnica crearii unei imagini prin aplicarea multor puncte mici, creeaza un efect de stralucire.
 • Tranzitia culorilor - este necesar sa spalati vopseaua de pe perie, sa o umeziti putin si sa faceti miscari netede pentru a estompa tranzitia ascutita intre sectoare.
 • Tranzitia cirrusa - cu lovituri usoare si rapide, retuseste granita florilor pina devine mai texturata.
 • Acoperire usoara - diluati vopseaua cu apa si apoi aplicati-o cu un strat usor peste vopseaua uscata. Veti obtine efectul transparentei.
 • Decorarea - dupa finalizarea imaginii, adaugati citeva detalii, cum ar fi: puncte, linii etc. Acestea va vor ajuta sa va faceti imaginea mai plina de viata.
Author: World of translation
RATE PUBLICATION
5 (votes: 1)

Комментарии:

Go UP